Sütemények és tortaszeletek
Citromos, vaníliás, vajas piskótán tejszínes túrókrém, barack pürével rétegezve. Aszalt barackkal díszítve.
Curiositas – Kíváncsiság országtorta: Birsalmával és mandula pasztával készült 2020-as országtorta.
Dobos C. József által védett, eredeti receptúra alapján készült csokoládés torta, karamellizált tetővel.
Csokoládés vajas piskótán egy könnyű, tejszínhabos joghurtkrém, melyben erdei gyümölcs püré réteg van. Gyümölccsel díszítve.
Gluténmentes. Diós piskótalapok között, angol krémmel lazított, vajkrémmel töltött torta, melynek krémjébe pirított diót teszünk, fondanttal (cukormázzal) díszítjük.
Vajas, krémes lapokon, vaníliával főzött, tejszínes vaníliakrém rétegek. Tejszínhab réteggel, és karamellás fondant tetővel.
Mogyorós piskótarétegek között csokoládés, mogyorós, roppanós lapocskák és mogyorókrém. Mogyoróval és kakaóval díszítve.
Vajas, krémes lapokon, vaníliával főzött, tejszínes vanília krém rétegek. Ananászból és mangóból készült lekvárral.
Hauer Rezső receptje alapján készült, tradicionális főzött csokoládékrémmel rétegezett, csokoládés piskóta. Valódi belga csokoládéval borítva.
Vajas, krémes lapok, vaníliával főzött, tejszínes vaníliakrém rétegek.
Csokoládés piskótalap között, csokoládés mousse krém. Tetején csokoládés ganache.
Alain Ducasse háromszoros Michelin csillagos konyhaművész receptje alapján.
Kukoricalisztből és marcipánból készült, csokoládés vajas piskóta között csokoládé mousse krém, melyeket vékony barack rétegekkel gazdagítottunk, csokoládé „tükörrel” borítva.
Krémsajtból sült sajttortát készítünk, melyet szezonális gyümölcsből készített zselével és friss gyümölccsel díszítünk.
Csokoládés piskóta között tejszínes, sós karamell krém rétegek vannak. Sós karamell habgolyókkal és karamell fudge kockákkal díszítve.